Suomalaiset pienpanimot (Hannu Nikulainen, Santtu Korpinen)

Valmistaja: Kirjakaari
Malli: SUOMAISET_PANIMOT
Saatavuus: 10
Hinta: 37,00€
Veroton: 33,64€

Käsityöläispanimojen ja oluen nautiskelijoiden puheenvuoro

Suomalaiset pienpanimot on jokaisen olutharrastajan tai sellaiseksi aikovan perusteos. Kirjassa esitellään yli 30 kotimaista pienpanimoa ja alan huipputekijöitä. Lisäksi annetaan napakkaa tietoa käsityöläisoluiden historiasta ja valmistuksesta sekä erilaisista oluttyyleistä.

Haastattelujen, upeiden kuvien ja kattavan sanaston avulla omaa oluttietoutta on mitä mukavin täydentää – vaikkapa herkullisen kolpakon kera.

Olutkouluttaja Santtu Korpinen on haastatellut yli 30 oluenpanijaa ja muita alan taitajia. Panimoesittelyt avaavat ovet oluenpanemisen mielenkiintoiseen maailmaan.

Olutasiantuntija Hannu Nikulainen tarjoilee oluenpanemisen perustiedot houkuttelevassa paketissa. Hannun makuarvioiden avulla on helppo lähteä myös itse maistelemaan uusia oluita.

Kieli: suomi (saatavana myös ruotsi ja englanti)
Kovakantinen, 240 sivua
Kustantaja: Kirjakaari 2014
ISBN: 978-952-5969-38-2

Arvioita:

  • http://www.reittausblogi.info/2014/05/kirja-suomalaiset-pienpanimot-santtu.html
  • http://olutkellari.blogspot.fi/2014/05/kirjaesittely-suomalaiset-pienpanimot.html
  • http://www.ruokala.net/uutiset/uutuuskirja-kertoo-suomalaisista-pienpanimoista/1288696074626
  • http://www.radiocity.fi/alueet/jyvaskyla/jyvaskylalainen-kirjakustantaja-julkistaa-olutteoksen-pienpanimoista/31/22485
  • http://maltainen.fi/2014/05/18/kirja-suomalaiset-pienpanimot/

Kirjakaari on Suomen johtava liikelahjateosten toimittaja. Yrityksemme on erikoistunut alueellisiin ja koko Suomea käsitteleviin kuvateoksiin. Perheyrityksemme on aloittanut toimintansa jo 1995. Kirjakaari-nimellä yritys on toiminut vuodesta 2007. Kirjakaari palvelee pääasiassa yrityksiä ja yhteisöjä. Lisäksi Kirjakaari tekee tiivistä yhteistyötä kirjakauppojen sekä matkailun parissa toimivien jälleenmyyjien kanssa. Verkostomme avulla Kirjakaaren tuotteet ovat myös matkailijoiden sekä yksittäisten kuluttajien ulottuvilla.

Kirjoita arvostelu


Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:
Top