World Atlas of Beer (Tim Webb, Stephen Beaumont)

Valmistaja: Tim Webb
Malli: WORLDATLAS
Saatavuus: 8
Hinta: 26,00€
Veroton: 23,64€
Kirja Tim Webbin signeeraamana!
 
World Atlas of Beer käy läpi valtavan määrän oluttyylejä ja -perinteitä yli 500 oluen makukuvausten avulla. Yksityiskohtaiset kartat ohjaavat keskeisille paikoille olutmaailmassa. Näiden lisäksi kirjassa esitellään oluen ja ruoan yhdistämistä ja esimerkiksi eri oluttyylien oikeaa lasiinkaatamistekniikkaa.
 
Kirja on välttämätön kumppani kaikille oluista kiinnostuneille ja valottaa esimerkiksi seuraavien oluttyylien salaisuuksia:
  • Belgialaiset trappistioluet
  • Baijerin vehnäoluet
  • Kalifornian tynnyrikypsytetyt oluet
  • Brittiläiset bitterit
  • Viatnamilainen bia-hoi
  • Perinteinen suomalainen sahti
Kirja tutkii oluen kehitystä kautta aikojen ja esittelee panimotekniikoita joita lukemattomat käsityölispanimot käyttävät tänäkin päivänä ympäri maailmaa esimerkiksi USA:ssa, Kanadassa, Japanissa tai vaikka Pääsiäissaarilla. Käsityöläispanimot ympäri maailmaa ja heidän ainutlaatuiset oluensa on yksi tämän kirjan keskeinen kohde.
 
Kovakantinen, 256 sivua
Kustantaja: Mitchell Beazley (1. painos, 28.8.2012)
ISBN: 978-1845336332
 
Tim Webb on maailmanlaajuisesti arvostettu olutkirjailija joka tunnetaan erityisesti seitsemästä painoksesta Belgian oluiden raamattua Good Beer Guide Belgium (CAMRA Books, 1992-2014) sekä yhdessä Stephen Beaumontin kanssa kirjoittamaansa johdatusta maailman oluihin, The World Atlas of Beer. Hän oli yksi ensimmäisen LambicLand-kirja kirjoittajista, kirjan joka johti myös Cogan & Mater -kustannusyhtiön perustamiseen 2004. Tim Webb asuu Cambridgen lähellä ja polkuopyöräilee.

Stephen Beaumont on kirjailija ja lehtimies, joka on kirjoittanut oluesta yli 20 vuotta. Torontosta, Kanadasta käsin Stephen on kirjoittanut lukuisiin julkaisuihin aina Herald Tribunesta Wine Enthusiast -lehteen. Hän on myös kirjoittanut tai avustanut kymmenessä kirjassa. Tällä hetkellä Stephen kirjoittaa yhdeksää vakiokolumnia ja blogeja sivustoilla cheersonline.com,  thatsthespirit.com sekä omalla verkkosivullaan Stephen Beaumont's World of Beer (www.worldofbeer.com).

Tim Webb on maailmanlaajuisesti arvostettu olutkirjailija joka tunnetaan erityisesti seitsemästä painoksesta Belgian oluiden raamattua Good Beer Guide Belgium (CAMRA Books, 1992-2014) sekä yhdessä Stephen Beaumontin kanssa kirjoittamaansa johdatusta maailman oluihin, The World Atlas of Beer. Hän oli yksi ensimmäisen LambicLand-kirja kirjoittajista, kirjan joka johti myös Cogan & Mater -kustannusyhtiön perustamiseen 2004. Tim Webb asuu Cambridgen lähellä ja polkuopyöräilee.

Kirjoita arvostelu


Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:
Top